Coaching

Wist je dat je mogelijk een deel van de kosten vergoed kunt krijgen via je zorgverzekeraar?
Gemiddeld ervaren mijn cliënten dat dit het geval is vanaf het DOOR programma (vierde of vijfde consult).

Start

Coach Nijmegen

Boek jouw sessie

Tijdens de intuïtief eten START sessies onderzoeken we o.a. welke regels jou beïnvloeden in je keuzes en hoe jij lichaamssignalen opmerkt en er op kan reageren.

Heb je een andere specifieke vraag waar je tegen aan loopt? De gesprekken zijn heel persoonlijk en dat wat wordt besproken is afhankelijk van de zaken waar jij mee worstelt en wat jouw ervaringen zijn.

Dit doen we tijdens 3 coachingsgesprekken van ieder ruim 45 minuten. Tussen de sessies ga je zelf aan de slag. Je kan hierbij gebruikmaken van diverse oefeningen en werkbladen in het gratis werkboek dat je zal ontvangen.

De gesprekken vinden online plaats middels video bellen. Het maakt dus niet uitmaakt waar jij je bevind. Thuis, in de pauze op je werk of op vakantie aan de andere kant van de wereld.

Prijs: € 337,50

1 intake gesprek
2 coachingsgesprekken
45-60 minuten per sessie
online video sessies
afgestemd op jouw persoonlijke behoefte

Testimonials

Door

Voedingsadvies Nijmegen
Stap verder op jouw reis naar een gezonde relatie met voeding met het DOOR coachingspakket. Na de drie verkennende gesprekken van het START pakket ben je net begonnen, vergelijkbaar met de beginfase van het leren van gitaarspelen, surfen of zelfs opereren (met uitzondering van Dokter Bibber, natuurlijk).
 

Intuïtief eten is een voortdurend proces, gevormd door de unieke ervaringen die je dagelijks opdoet. Elke dag biedt nieuwe leermomenten en ontwikkelingskansen.

Met het DOOR pakket zet je jouw reis voort vanaf het punt waar je bent gebleven tijdens het START pakket. Dit pakket omvat drie diepgaande coachingsgesprekken, elk van 45-60 minuten, via online video sessies. Net als bij het START pakket, worden deze gesprekken volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Ontdek de volgende fase van jouw intuïtieve eetreis met het DOOR coachingspakket en investeer in je voortdurende groei, welzijn en bewustwording.

Prijs: € 225,-

2 coachingsgesprekken
45-60 minuten per sessie
online video sessies
vervolg op het START pakket

Meer

Leefstijl coaching Nijmegen

Na vijf sessies, vol van inzichten en ervaringen, heb je aanzienlijke stappen gezet op het pad van intuïtief eten. Je voelt het vertrouwen dat je op de juiste weg bent en merkt dat je steeds beter in staat bent om aan je eigen behoeften te voldoen. Misschien verlang je naar verdere verdieping of wil je na verloop van tijd graag evalueren waar je staat.

Voor deze behoeften zijn de MEER sessies ontwikkeld. Ook deze gesprekken worden op maat ingericht, afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. De sessies zijn na aanschaf een jaar geldig en kunnen worden ingezet wanneer jij dat wilt.

Prijs: €112,50

2 coachingsgesprekken
30 minuten per sessie
online video sessies
vervolg op het DOOR pakket
voor verdieping, evaluatie  en opfrissing

SAMEN BOUWEN AAN EEN GEZONDE RELATIE MET VOEDING en je LICHAAM

Veelgestelde vragen

Voor wie is de coaching geschikt?

Deze coaching is ideaal als je je gezondheid wilt verbeteren en bereid bent de focus op gewichtsverlies even opzij te zetten. Als jij gelooft dat je lichaam zelf kan aangeven wat het nodig heeft, ook als je nu misschien nog twijfelt of je je lichaam volledig kunt vertrouwen, kunnen we middels de gesprekken mooie stappen zetten. Zo werken we samen aan het herstellen van verstoorde eetpatronen en het verbeteren van je zelfbeeld.

Wat kan ik verwachten?

De coaching is opgedeeld in drie delen en omvat in totaal zeven één-op-één gesprekken. Het traject start met een intakegesprek, waarin we jouw eetgeschiedenis en de huidige uitdagingen waar je tegen aanloopt bespreken, en bepalen waar je aan wilt werken tijdeng. Na dit gesprek volgen er twee vervolggesprekken waarin we evalueren wat je hebt geprobeerd, wat goed ging en wat moeilijk was, en hoe je hiermee verder kunt gaan. Tijdens deze gesprekken kunnen we gebruik maken van werkbladen en andere hulpmiddelen, als je dat prettig vindt.
De coaching helpt je om je gedrag te veranderen. Gedragsverandering gaat niet over een dag ijs. En uit ervaring is gebleken dat meerder gesprekken over een langere periode je pas echt gaan helpen om stappen te kunnen zetten.

Heb ik kennis van Intuïtief Eten nodig?

Kennis van intuïtief eten is geen vereiste om te starten met de coaching. Ik raad je wel aan om je enigszins in te lezen voor een vliegende start. Een goede plek om te beginnen is mijn pagina over intuïtief eten, waar je een snelle introductie krijgt. Daarnaast is het aan te raden het basisboek ‘Intuïtief Eten: een revolutionaire aanpak die werkt’ aan te schaffen. Herhaling is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Wwat we tijdens de coachingssessies bespreken, kun je nog eens terug lezen in het boek. Dit helpt niet alleen de informatie beter te laten beklijven, maar ook bij het daadwerkelijk toepassen ervan in je dagelijks leven.

Kan ik de kosten voor de programma's declareren bij mijn zorgverzekeraar?

Ja, je kunt de kosten van de coaching declareren bij je verzekeraar. Omdat ik een geregistreerd diëtist ben en ingeschreven sta in het Kwaliteitsregister Paramedici, valt de coaching onder dieetbehandeling. Deze wordt voor 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering en mogelijk nog extra vanuit je aanvullende verzekering. Let er wel op dat kosten die vanuit de basisverzekering worden vergoed, eerst worden verrekend met je eigen risico. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars vanwege hun vaak gewichtsgerichte eisen, hierdoor is de vergoeding maximaal 80% van het gedeclareerde bedrag. Check hiervoor de voorwaarden van jouw zorgverzekering.

Hoe hebben we contact tijdens de sessies?

De sessies vinden online plaats via videobellen. Na het inplannen van je eerste sessie ontvang je automatisch een bevestigingse-mail met een link voor het videobellen via het programma Teleport. Je hoeft niets te downloaden; je kunt gewoon op de link klikken op het afgesproken tijdstip. Daarnaast krijg je toegang tot een persoonlijk ‘dossier’ waar ik na elk gesprek een korte notitie plaats en waar je eventuele werkbladen kunt vinden. Bij vragen ben ik altijd per mail of telefonisch bereikbaar.